top of page

DIENSTEN

Wat biedt MeSServiceS?

PROJECTMANAGEMENT

Voor projecten geldt dat het succes van het project staat of valt met de kwaliteit van de Project Manager. Wij garanderen dat uw projecten geleid worden door ervaren Project Managers met uitgebreide ervaring om het project resultaatgericht en met intern draagvlak tot een succes te maken.

18020530963270412.jpg

SITE- EN CONSTRUCTIE- MANAGEMENT

Inzetten van hoog gekwalificeerde Site- / Constructie Managers die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van elk denkbaar technisch project, zowel on- / offshore als ook infra. Ook wordt assistentie van onze Site- / Constructie Managers door veel opdrachtgevers ingeroepen als de bouw gaat starten. Onze managers worden dan voor de duur van een project gedetacheerd en aan het constructieteam toegevoegd.

17858593777797290.jpg

INSTALLATIE- EN WERK- VERANTWOORDELIJKE

Onze Installatieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor de veilige bedrijfsvoering van de elektrische installatie tijdens normale en abnormale omstandigheden. Onze Werkverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het veilig uitvoeren van werkzaamheden aan de installatie of het toezicht op het veilig werken in of nabij de elektrische installatie.

17994454303211613.jpg
Diensten: Services
bottom of page